Știri interesante astăzi – 5 Noiembrie 2015

Știri ce mi s-au părut interesante astăzi – 5 Noiembrie 2015

  • Apple scade prețurile pentru adaptoare – Cel mai interesant mi se pare cum după toate scandalurile în care sunt implicați, deși nu recunosc vreodată că au greșit sau că poate nu au luat cea mai bună decizie, cei de la Apple fac mici gesturi pentru clienți. Se pare că cei ce au cumpărat adaptoare înainte de reducere, au primit un mail ce-i anunță că-și pot primi diferența de bani înapoi.
  • Samsung cheamă în service 2.8 milioane de mașini de spălat – Povestea nu pare să mai aibă un sfârșit pentru Samsung. La scurt timp după ce au închis producția de Note 7 și au cerut returnarea tuturor telefoanelor, se pare că au probleme acum cu mașini de spălat care se dezmembrează în timpul utilizării.
  • Microsoft a creat „Touch bar-ul” din noul Macbook Pro în 2010 – Dar au ajuns la concluzia că e mai ușor să ai un display cu touchscreen. Cei de la Apple au declarat exact contrariul: au testat ambele variante și au ajuns la concluzia că e mai natural să ții mâinile pe tastatură.
  • Font Awesome 5 a strâns deja $500.000 pe kickstarter – La nici măcar o săptămână, deja au ajuns la jumătate de milion de dolari. Mereu m-am întrebat cum fac oamenii de la Font Awesome bani.
  • Cei de la Snapchat par încântați de ochelarii lor smart – Dar vor avea cam aceeași soartă ca și ceasurile smart. Nimeni nu mai are chef să încarce încă un device și să fie și mai mult notificat.
  • Un clip spectaculos cu „northern lights” – Știați că 2016 pare să fie cam ultimul an în care mai puteți vedea acest fenomen? Cel puțin pentru o perioadă. Se zvonește că va reapărea în 11-15 ani. Eu îmi căutasem bilete de avion pentru Norvegia, dar am renunțat până la urmă.

0 Comentarii

Adaugă un comentariu

Emailul nu va fi publicat iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.