Politicienii mă dezgustă

Nu mai pot cu politicienii de care auzim doar o dată la patru sau cinci ani. De toate promisiunile pe care nici măcar ei nu le cred și în plus, nu mai pot cu oamenii care se bucură la mita electorală.

Sunt absolut fericit că s-a terminat campania electorală pentru că nu mai suportam să văd prostie și falsitate la orice pas.

Cine crede că încă mai contează primarul unei localități are un pic de probleme. Totul ține de oameni, de comunitate. E ca și cum l-ai aduce pe Guardiola să antreneze echipa de fotbal a României. Probabil ar avea niște chestii șmechere de arătat, dar n-ar avea cine să le prindă.

Eu aș rezolva un pic problema traficului din București în comunitate – educând un pic oamenii. Înțeleg perfect necesitatea unei mașini și libertatea pe care ți-o dă, dar nu mai înțeleg necesitatea ei când aștepți 10 minute la fiecare semafor în drum spre muncă. 6 semafoare, o oră. Ai putea să iei metroul sau chiar mai bine, să mergi pe jos. Apoi ai scuti un pic și timpul pe care-l irosești găsind un loc de parcare.

Sunt multe lucruri ce pot fi rezolvate „de la sine” doar schimându-ne pe noi și rutina noastră un pic.

0 Comentarii

Adaugă un comentariu

Emailul nu va fi publicat iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.