Dar se vor lua și alte măsuri?

Dacă circuli cu mașina prin București minim 30 de minute pe zi, vei înțelege perfect de ce avem nevoie de mai multă poliție pe stradă și amenzi acordate mai ușor. Toată lumea face fix ceea ce vrea în trafic și nu este normal deloc așa.

Eu sunt 99% sigur că ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu cu permisele este valabil prin toată țara. Doar că mai trebuie și prinși. Lucrul ăsta se poate observa foarte ușor pe străzi. Eu știu că suntem un popor de proști, dar parcă toți au permis de conducere acum și sunt pe stradă în calea mea.

Revenind, în caz că nu știi de știre, uite aici. Se vor lua și alte măsuri? Gen suspendarea permiselor acordate pentru șpagă? Puțină închisoare și pentru cetățenii care au oferit mită? Dar femeile care au oferit favoruri sexuale? Prostituție, sau unde se încadrează asta?

Avem nevoie de pedepse drastice pentru a schimba ceva. Văd zilnic oameni cum trec pe roșu sau fac stânga pe linie dublă continuă. Tot ce ar trebui să se facă este să stea un polițist acolo și să ia dea amenzi.

0 Comentarii

Adaugă un comentariu

Emailul nu va fi publicat iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.