Autoklass merită să moară

autoklass

Vineri scriam despre incompetența șoferilor iar sâmbătă unul dintre aceștia intră în mine. A fost ceva ușor, dar care îmi întărește concluziile din articolul precedent.

Astăzi vorbim iarăși despre incompetență. A unor companii care se vor premium, dar oferă servicii de tot căcatul. Pentru că acum trebuie reparată mașina pe RCA-ul vinovatului, am o listă de service-uri partenere euroins din care trebuie să aleg.

90% din listă este formată din service-uri no-name și care au review-uri foarte proaste pe google. Dintre toate relele astea, am ales Autoklass (reprezentanță Mercedes, da?).

Aproape toată ziua am încercat să vorbesc telefonic cu cineva de acolo, dar fără succes. Într-un final, la ora 20:00 a răspuns o domnișoară care auzind că sunt cu o daună RCA, mi-a spus că mă redirectează la recepție. Și iarăși am intrat in loop-ul cu „pentru oferte, apasă 1”. Desigur, mi-am pierdut orice speranță, dar am zis să mai încerc o dată.

Și mi-a răspuns cu un simplu „Alo”. Am fost confuz o perioadă, credeam că m-am întors în trecut. Ultima dată când mi-a răspuns cineva așa atunci când am sunat la o companie a fost undeva prin anii `84. Cum rămâne cu „Bună seara, mă numesc X si sunt de la departamentul Y al companiei Z – cu ce vă pot ajuta?”.

Auzind că sunt cu o daună RCA de la euroins mi-a răspuns că nu mai sunt parteneri. Am încercat să aflu mai multe detalii: de când și dacă este sigur, că ei încă sunt listați pe site-ul asiguratorului. Am primit un răspuns sec cu de vreo câteva luni și acolo s-a încheiat conversația.

Este greu să mai găsești firme serioase în ziua de astăzi. Mă întreb dacă în orașele mici este haos ca-n București sau dacă acolo merg lucrurile altfel.

0 Comentarii

Adaugă un comentariu

Emailul nu va fi publicat iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.