Vocea de la metrou a pierit

Isabela Neamțu, mai precis doamna care anunță închiderea uşilor, staţiile următoare şi peroanele acestora a câștigat procesul cu Metrorex.

Acum mai bine de 8 ani, Isabela a fost la un casting la Metrorex – unde a înregistrat mesajele pe care noi le auzim zilnic la metrou. Nu a primit nici un răspuns din partea companiei, iar un prieten i-a recunoscut vocea mai târziu și a atenționat-o (ea nefiind stabilită în București).

Isabela a dat compania în judecată (cerând 170.000 euro despăgubiri), iar procesele au durat cel puțin 8 ani, timp în care cei de la Metrorex au folosit înregistrările fără a avea vreun drept asupra lor.

Zilele trecute, instanța a decis că Isabela are dreptate, doar că suma cerută de ea este foarte mare. Așadar, au decis că trebuie să primească 4.200 de dolari, iar cei de la Metrorex nu mai au voie să folosească înregistrările.

La asta voiam de fapt să ajung: din cei 4.200 de dolari pe care îi va primi, doar 1.000 de lei sunt pentru înregistrări. Restul sunt daune și cheltuieli de judecată.

Cunoașteți pe cineva care ar vrea să se facă artist în România? Puțeți să-i dați articolul ăsta.

*
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii