Netflix nu vine în România (momentan)

Netflix

Probabil ești cam nedumerit și te întrebi de ce nu vine, dar hai să-ți spun un pic părerea mea.

Rata de piraterie în România este foarte mare. Gândește-te când ai cumpărat ultima oară un joc original sau un cd al unui artist preferat. Destul de greu să-ți amintești, asta dacă nu cumva chiar te respecți sau ești foarte pasionat de un lucru.

Românii au aflat de dc++ încă dinainte să aibă internet, apoi de torrents, vplay, popcorn time și altele. Este foarte greu să schimbi mentalități și 50% din oameni nu înțeleg de ce ar trebui sâ plătească ceva atunci când ar putea avea gratis.

Netflix a anunțat cu cel puțin 2 luni înainte intrarea într-o nouă țară. Personal, zvonurile cum că în ianuarie 2016 ar veni în România par destul de nefondate. M-aș baza mai mult pe sfârșitul anului viitor, mai ales că au declarat o extindere în peste 200 de țări până în 2017.

Dar s-ar putea să fiu oricum dezamăgit. Pentru că nu vom avea parte de același conținut ca cei din Statele Unite ale Americii și probabil va urma oarecum modelul voyo: filme din 2009 și câteva seriale pe care deja le-ai văzut.

3 Comentarii

 • Ioana Radu
  Publicat pe 13 December 2015, 09:02 Răspunde

  Ar fi naspa daca ar ajunge la noi si ar difuza chestii mai vechi, si-ar pierde din start destul de multi clienti. Pe mine m-ar tenta doar daca ar difuza seriale la zi.

  • Iulian
   Publicat pe 13 December 2015, 14:53 Răspunde

   Nici în SUA nu sunt serialele la zi, ci cu un sezon în urmă. Uite la The Walking Dead, care ar trebui să fie la sezonul 6 acum:
   the walking dead netflix

   • Ioana Radu
    Publicat pe 16 December 2015, 20:15 Răspunde

    Pe de o parte e bun, chiar si asa. Sa nu fiu carcotasa. Decat deloc, e bun. Un fel de HBO cu seriale foarte bune. Sunt “TV series addict” 😀

*
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii