Cum să-ți găurești notpiera pentru JYSSEN

Ăsta e un scurt articol despre cum să-ți găurești notpiera pentru JYSSEN (încărcator wireless Ikea), dar nu și despre cum funcționează. Detalii în articol.

Ikea este un fel de a doua casă pentru mine. De când m-am mutat, am fost de aproximativ 3-4 ori pe lună. Uneori chiar și mai des. Pentru că deși par să aibă produse scumpe, atunci când vrei să faci mobilă pe comandă vei constata că Ikea sunt chiar ieftini. Uneori este mai ieftin la Mobexpert sau la Ikea decât la Gicu Mob SRL, dacă înțelegi iluzia.

Știam de existenta încărcătoarelor wireless de la Ikea încă de când au apărut (că doar știu locul fiecărui produs), dar niciodată nu m-a tentat unul din simplul fapt că nu am avut nevoie. De ceva vreme am un Moto 360 generația a doua, așa că mi-a surâs ideea unui astfel de încărcător.

Pachetul conține încărcător, adaptor priză și cercul decorativ (ca să acoperi dezastrul, așa cum a ieșit la mine).

JYSSEN-1

Nu faceți asta în dormitor!

JYSSEN-2

Gaura iese aproape perfect. Am învățat că dacă nu vrei să se rupă marginile, trebuie să începi în forță. Eu am făcut exact invers.

JYSSEN-3

Dar am reușit până la urmă, chiar și cu pal dublat. Aveți grijă ca freza pentru găurit lemn să fie mai înaltă decât grosimea lemnului. La mine nu a fost.

JYSSEN-4

Rezultatul final este conform așteptărilor.

JYSSEN-6

Am o noptieră “smart” acum, dar nu o pot folosi pentru scopul inițial al achiziției. Ceasul nu se încarcă, deși animația este prezentă pe ecran. Bănuiala mea este că spatele ceasului nu atinge suprafața de încărcare și nu trece suficientă energie pentru a-l încărca.

JYSSEN-7

2 Comentarii

 • Nick
  Publicat pe 20 March 2016, 17:05 Răspunde

  Pacat ca nu ai auzit de “Masoara de doua ori, taie o data”, a.k.a testeaza inainte sa faci modificari permanente 😀

  • Iulian
   Publicat pe 21 March 2016, 01:42 Răspunde

   N-am făcut modificarea în ceva neînlocuibil. Poate o să folosesc încărcătorul pentru alt gadget. Plus că nu mă încurcă deloc.

   Greșeala mea este că nu am așteptat în magazin să văd că încarcă măcar 1%.

   Sunt obișnuit cu iOS (aka dacă arată înseamnă că și face)…

*
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii