Ce mai joc: Until Dawn

Am urât întotdeauna jocurile care-și schimbă povestea în funcție de ce decizii iei, dar asta doar din cauză că nu te implici mai mult decât cu apăsatul unor butoane.

until dawn

Nu pot spune același lucru despre Until Dawn. Abia după 2-3 ore de gameplay încep să realizez că poate aș fi făcut altceva cu o scenă în urmă și ar fi fost totul complet diferit. Jocul se auto-salvează și nu poți merge la “checkpoints” pentru a face altă alegere. Aici chiar explorezi anumite zone și din ce înțeleg, dacă ratezi vreun detaliu, este foarte posibil să afecteze destul de mult desfășurarea lucrurilor.

Pe scurt, este vorba despre șapte prieteni care merg la cabana unui alt prieten și a surorilor lui pentru a sărbători…venirea iernii. Habar n-am ce sărbătoreau mai exact, dar lucrurile degenerează destul de ușor și în funcție de ce și cum faci, este posibil să moară anumite persoane.

Un an mai târziu, cei șapte se reîntâlnesc în acel loc și jocul te poartă prin diverse ipostaze și mici puzzle-uri.

until dawn

Super tare mi se pare că toate personajele arată ca actorii a căror voce o au. Am fost un pic mirat când l-am văzut pe Rami Malek, chiar acum urmăresc un serial interesant cu el – despre care o să vorbesc altă dată.

Abia aștept să termin jocul și să îl reiau, încercând să fac alte alegeri.

2 Comentarii

 • Fabiano
  Publicat pe 24 December 2015, 00:43 Răspunde

  Mr. Robot? Şmecher tare 🙂

  • Iulian
   Publicat pe 24 December 2015, 01:55 Răspunde

   Da

*
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii