Care-i treaba cu Star Wars?

Probabil sunt singurul om din univers care încă n-a aflat care-i treaba cu Star Wars. Nu pot să mă uit la SF-uri nici bătut.

Am încercat de câteva ori anumite filme/seriale/anime-uri și mi se pare pur si simplu stupid să pierd 120 de minute văzând ceva ce fizic nu ar fi posibil.

Cu atât mai mult bătăi. Nu bag mâna în foc, dar sigur în Star Wars se bat unii cu alții prin Galaxie. Nu este nimic în neregulă cu asta, dar în același timp nici nu cred că poate fi ceva foarte interesant.

Sunt mult prea selectiv cu chestiile la care mă uit. Filmele sunt foarte rare și cred că am văzut doar vreo cinci seriale până acum.

Luați niște cârnați Star Wars, vedeți filmul și hai să mai vorbim și despre altele.

carnati star wars

3 Comentarii

 • Teodora
  Publicat pe 18 December 2015, 10:31 Răspunde

  Yeeeeeeeey! Nu ma mai simt singura ratacita care nu a vazut Star Wars si nici nu intentioneaza :))) Am incercat o data sa ma uit si m-am plictisit, in conditiile in care ma uit la filme SF si am citit o gramada de carti de genul (cartea mea preferata e un SF).

 • Amy
  Publicat pe 18 December 2015, 11:16 Răspunde

  No way! Nici eu n-am vazut Star Wars si, la fel ca si Teodora, nu intentionez s-o fac! Prea multa agitatie in jur pentru filmul asta!

 • Cristi
  Publicat pe 21 December 2015, 13:36 Răspunde

  Nope. Inca nu si singurul Star Wars pe care mi-l amintesc, e cu un copil cu o cursa de nave… habar nu am ce episod e, doar ca pe asta tin minte sa-l fi vazut la tv.

*
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii