Apple a făcut cea mai urâtă carcasă

apple battery case

Spune-mi că nu ai impresia că iPhone-ul de mai sus este însărcinat!

Fanboy pe viață, dacă m-ai citit în trecut, probabil știi că merg cu Apple până în pânzele albe. Pentru că de fapt, sunt cei mai șmecheri pe treaba asta și chiar nu sunt singurul care o spune. Sunt mulți tâmpiți pe lumea asta, dar nu poți fi tâmpit dând bani mulți. Sigur, alternative au existat și vor exista mereu. Unii se mulțumesc cu puțin sau n-au bani.

În altă ordine de idei, nu înțeleg de ce nu au fâcut bateria pe întreaga suprafață a telefonului. Nu este vorba doar de design, ci de ideea în sine a unei baterii extra: să ai cât mai multă energie în plus.

Comparativ cu Mophie juice pack, carcasa Apple are cu aproape 900 mAh mai puțin.

Eu nu mă văd cumpărând vreodată o carcasă de genul ăsta. Nu mă refer specific la asta, ci în general. Am iPhone 6 Plus și ajung cu 30% acasă când chiar folosesc telefonul. Dacă nu îl folosesc excesiv, pot ajunge și cu 70%.

Este tatăl telefoanelor și cine spune că este prea mare, poate ar trebui să se gândească la mâna mea (a unui om de 1.94 m).

1 Comentariu

  • Ioana Radu
    Publicat pe 13 December 2015, 09:09 Răspunde

    1,94? Dude, mai da si altora! Am 1,53 si lumea intreaga pare atat de mare…
    In alta ordine de idei, carcasa asta e chiar urata. Dintre milioanele de variante care exista pentru iphone (chestie pentru care sunt ofticata, recunosc, ca pentru telefonul meu nu exista aproape nicio husa) nu gaseau una mai frumoasa pe care sa o updateze cu baterie? Macar daca o colorau un pic… 😀

*
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii